ΠΑΡΑΛΙΕΣ

Στην Ικαρία θα βρείτε υπέροχες παραλίες για όλα τα γούστα.Σε αυτή την ενότητα θα σας παρουσιάσουμε τις κοντινές παραλίες της περιοχής.

 

armenistisbΛΕΙΒΑΔΙ

Το Λειβάδι είναι μια πανέμορφη αμμουδερή στον Αρμενιστή με πεντακάθαρα νερά οπού εκβάλει ποτάμι που φιλοξενεί άγρια πτηνά και χελώνες του νερού.  Η παραλία διαθέτει καντίνα,αναψυκτήριο/μπαρ και ενοικιαζόμενες ομπρέλες με ξαπλώστρες.Διαθέτει ντουζιέρα και αλλακτήριο. 

 

 

 

mesaktibΜΕΣΑΧΤΗ

Στο Γιαλισκάρι και για 1 περίπου χλμ βρίσκεται η μεγαλύτερη παραλία του νησιού.Υπάρχουν αρκετές καντίνες και beach bar κατά το κέντρο του μήκους της παραλίας. Είναι ιδανική για οικογένειες με μικρά παιδιά λόγω του βάθους της κυρίως στην αριστερή πλευρά όπως κοιτάμε τη θάλασσα.Στη δεξιά πλευρά οπού είναι και η πιο ήσυχη για να ρεμβάσετε εκβάλει ποτάμι οπού θα συναντήσετε πάπιες και νεροχελώνες. Είναι  οργανωμένη με WC, ντουζιέρες, αλλακτήρια, ομπρέλες και ναυαγοσώστη. 

 

 

amoudakibΑΜΜΟΥΔΑΚΙ

Δίπλα στο Λειβάδι  βρίσκεται το Αμμουδάκι, μια μικρή κρυμμένη παραλία. Είναι σχετικά απάνεμη όταν επικρατούν κακές καιρικές συνθήκες με μεγάλα κύματα.Θα την βρείτε στο αριστερό σας χέρι καθώς θα καταβείτε τα σκαλιά απο τον Αρμενιστή για να πάτε στην παραλία Λειβάδι

 

 

 

nasbΝΑΣ

Η παραλία απέχει Να, 3,5 χλμ. από τον Αρμενιστή και βρίσκονται και τα ερείπια του Ναού της Αρτέμιδος (6πχ). Στην παραλία εκβάλει ποτάμι που περνά μέσα απο ένα πολύ όμορφο φαράγγι. Μην παραλείψετε να δείτε το υπέροχο ηλιοβασίλεμα με τον ήλιο να δύει μέσα στη θάλασσα . Στη περιοχή υπάρχουν ταβέρνες,καφέ,σουβενίρ και μίνι μάρκετ